top of page

Min tanke er at dagens bevisste etterkommere kan sende inn sine personlige slekttråder til epost hnedrum@gmail.com, dette nettstedets kontaktboks eller Facebooksiden "Bomstadkvenene , musikkspill".

Jeg tar også i mot slektsspørsmål, og skal svare så godt som jeg kan.

 

Vær OBS på at det er mye feil på data hos MyHeritage og GENi, som f. eks. om Abraham Johannesen som var gift med Abigal. I folketellingen fra 1801 kan man se at det var med det 2 personer i Nordkjosen, som hadde samme navn, og den andre Abraham Johannesen, som var gift med Elisabeth Christendtr, var ikke sønn av Johannes Josefson og Susanna Larsdtr. Disse 2 parene var ganske jamngamle, og parenes barn hadde nogenlunde samme navn, så da er lett å komme skeivt ut, om en ikke er kritisk nok. Jeg vet det dessverre av erfaring.

En annen feil som er vanlig, er at Johannes og Susanna har fått mange flere barn i en del slektstre enn det som var reelt. Totalt hadde de 9 barn, Josef døde bare littt over ett år gammel, og eldste sønn Johannes døde barnløs, 27 år gammel.

Så de 7 barna, som etablerte seg med familier, er det vi skal konsentrere oss om, da vi er ute etter å lage et møtested for nålevende møtested etterkommere til Bomstadkvenene. 

bottom of page